• 0721179179
  • Str. Gh.Doja, nr.7, bl. 35F, Ploiești
  • Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Descoperă avantajele implanturilor bicorticale cu încărcare imediată NSI ITALIA

Descoperă avantajele implanturilor bicorticale cu încărcare imediată NSI ITALIA

Implanturile dentare reprezintă o revoluție în domeniul stomatologic, oferind o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă. În ultimii ani, tehnologia implanturilor a evoluat semnificativ, iar una dintre cele mai inovatoare abordări este reprezentată de implanturile bicorticale cu încărcare imediată. Această metodă permite pacienților să se bucure de un zâmbet complet și funcțional într-un timp record.

Implanturile bicorticale sunt proiectate pentru a oferi o ancorare puternică, profitând de suportul oferit de cele două corticale osoase: una la nivelul bazei mandibulei sau al maxilarului și cealaltă mai superficială. Această metodă permite încărcarea imediată a implantului, adică posibilitatea de a atasa o coroană provizorie sau definitivă imediat după inserția implantului.

Avantajele implanturilor bicorticale cu încărcare imediată

Implanturile bicorticale cu încărcare imediată vin cu numeroase avantaje față de metodele tradiționale.

Principalul beneficiu este posibilitatea de a avea dinți provizorii sau definitivi imediat după implantare, în funcție de necesitatea extracțiilor. Astfel, pacienții pot să se bucure de un zâmbet estetic și funcțional fără perioade lungi de așteptare. Această metodă minim invazivă reduce și timpul de vindecare, oferind o experiență confortabilă și eficientă.

Alte beneficii pe care le pot avea implanturile dentare cu încărcare imediată sunt:

Timp de tratament redus: Spre deosebire de metodele tradiționale care necesită luni de așteptare pentru osificare, implanturile bicorticale permit aplicarea coroanei în aceeași zi sau în câteva zile.

Confort sporit: Reducerea numărului de intervenții și a timpului de așteptare crește confortul pacientului și scade anxietatea asociată cu procedurile dentare.

Soluții adaptate nevoilor tale: Fie că ai nevoie de extracții înainte de procedură sau nu, soluțiile pot fi adaptate pentru a oferi fie un provizoriu, fie o soluție definitivă, în funcție de situație.

De la Evaluare la finalizare: Un proces simplificat

Procesul începe cu o evaluare detaliată pentru a determina dacă ești candidatul ideal pentru implanturile bicorticale.

În cadrul consultului inițial, vom răspunde la toate întrebările tale și îți vom oferi toate detaliile necesare pentru a te simți confortabil și încrezător în alegerea făcută.

Pentru pacienții care necesită extracții, oferim soluții provizorii pentru a asigura funcționalitatea și estetica până la vindecare. Cei fără nevoia de extracții pot beneficia direct de soluția definitivă.

Calitate și inovație cu NSI Italia

Alegerea implanturilor NSi Italia înseamnă a opta pentru calitate, inovație și siguranță. Aceste implanturi sunt proiectate pentru a oferi rezultate de lungă durată, integrându-se perfect pentru a recrea aspectul natural al dinților.

Îngrijire și mentenanță post-implantare

Îngrijirea adecvată post-implant este esențială pentru succesul pe termen lung. Vom discuta împreună cele mai bune practici și te vom ghida în procesul de menținere a sănătății și esteticii noului tău zâmbet.

Implanturile bicorticale cu încărcare imediată reprezintă o revoluție în domeniul restaurărilor dentare, oferind pacienților o soluție rapidă, eficientă și de durată.

Share: