• 0721179179
  • Str. Gh.Doja, nr.7, bl. 35F, Ploiești
  • Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Clinica SWISSDENT

Totul a început în 2006, când visul a devenit realitate, iar primii pacienți ajungeau în clinica SWISSDENT, căutând profesionalism și empatie.  Empatia a devenit valoare de brand în cel mai scurt timp, provocându-ne pe zi ce trece să ne depășim limitele și să înțelegem că pentru a putea trata eficient, profesionistul  trebuie să înțeleagă și emoția pacientului.  

Pentru a obține această performanță a fost nevoie de milioane de minute nedormite și de sute de milioane de secunde în care pasiunea, determinarea și profesionalismul au fost cei mai crunți profesori. Totul pentru a ne ajuta să devenim cea mai bună versiune a noastră și să atingem cele mai înalte performanțe profesionale.

Suntem cei care au reușit să transforme imposibilul în posibil și să ducă relația medic- pacient  la următorul nivel.

Din 2006 și până acum, am avut un singur scop: acela de a demonstra că totul este posibil, atunci când îți dorești. Suntem fericiți când pacienții noștri sunt fericiți și lucrăm constant pentru a ne depăși limitele profesionale. Dispunem și de ajutor, din acest punct de vedere: aparatură ultra-performantă și un laborator de tehnică dentară, care ne ajută să optimizăm timpii de lucru și să oferim soluții rapide și durabile atunci când vine vorba de Estetică și Protetică Dentară, Implantologie, Parodontologie și Endodonție.

Suntem diferiți. Iar de acest lucru te convingi în momentul în care  ajungi în clinica noastră. Pentru noi,  cei de la SWISSDENT, zâmbetul tău sincer și natural este ceea ce contează cel mai mult.