Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Clinica noastră

Cabinet Stomatologic Clinica Dr. Petriu vă poate ajuta să aveţi un zâmbet irepoşabil, invitându-vă să veniţi într-o locaţie modernă, situată în municipiul Ploieşti, unde veţi găsi o echipă profesionistă de medici dentisti, un ambient prietenos şi elegant, medici stomatologi şi tehnicieni care fac stomatologia ca o artă, aparatură de top şi unde raportul calitate-preţ este unul în favoarea clientului! – Dr. Petriu
desprenoi_1

desprenoi_2

Bine ați venit la Swiss Dent

Cabinet Stomatologic Stomatologie Ploiești Clinica Dr. Petriu s-a impus încă de la deshidere prin promptitudine, seriozitate şi calitate. Pasiunea pentru medicina dentară, continua perfecţionare a specialiştilor noştri, dar şi utilizarea celor mai noi tehnologii au dus la obţinerea unor rezultate ireproşabile şi a unor relaţii cu clienţii bazate pe încredere şi prietenie. Am reuşit să învingem proverbiala “frică de stomatolog” datorită investiţiilor făcute în tehnologie, dar am şi redus la zero riscul de contaminare pentru pacient graţie uneia dintre cele mai moderne aparaturi pentru sterilizare (pungi sigilate şi sterile pentru instrumentar, acestea fiind desigilate doar în faţa pacientului). Anestezicele folosite sunt doar de la numărul 1 în domeniu, gigantul american 3M, garantând astfel confortul pacientului în timpul tratamentului.

desprenoi_3

Cabinet Stomatologic Stomatologie Ploiești Dr. Petriu vă oferă şi soluţia de tratament prin implant dentar, lucrările protetice fiind realizate în laboratorul propriu de tehnică dentară SWISSDENT.

Trăim într-o lume în care imaginea contează foarte mult. Fie că vorbim de vestimentaţie, de prezenţă fizică sau pur şi simplu de un zâmbet, suntem etichetaţi şi din aceste considerente. Tocmai de aceea nu trebuie să ne fie deloc indiferente aspectele amintite, iar dacă primele două ţin de noi ca persoană, un zâmbet perfect este susţinut de o dantură pe măsură.

Logo-SD-Junior

but2

Logo-SwissMedicalCenter

but4

Logo-SD-Laborator

but3